måndag 31 augusti 2009

Ny soffgrupp

Äntligen... efter att mina gamla soffgrupp tjänat oss ca 25 år och var så sliten att man nästan skämdes att ha den hemma, så har jag köpt nu i helgen en ny. Den ser ut precis som den gamla, är också i oxblodsfärgat skinn och i fint skick och den kostade 700 kr + transport 500 kr.
Så nu kan jag igen bjuda hem folk utan att behöva skämmas för hur min vardagsrum ser ut. Jag är så glad.

fredag 21 augusti 2009

Då har skolan börjat

med mjukstart. Det hänt inte så mycket denna veckan, barnen fått böcker och nya schemat och tog det lite lätt vid starten. Michelles klass har idag en utedag och de gick bada och ha lekar vid badsjön.

Danny var besviken för han han inga sovmorgon och varje dag är han i skolan till 15.00. Danny åker hemifrån 7.40 och kommer hem vid 16.20.

Kevin på gymnasiet har också fullt upp, en sovmorgon men varje dag skolan till 15.30. För honom betyder det långa dagar för han åker hemifrån kl. 6.50 och kommer hem vid 17.25.

Det är bara Michelle som går vid 8.15 och kommer vid 14.45 hem.

Jag har jobbat igår, det var skönt att träffa igen alla barnen. Några av dem faktiskt var glada att det börjas med fluoret igen...

torsdag 13 augusti 2009

Snart börjar skolan igen

De sista dagarna är det fullt upp här med förberedelser för skolstarten. Det handlades kläder och skor, lite småsaker med och barnen njuter av sista sommarlovsvecka. Kevin ska åka över helgen till Liseberg med Jenny och på så sätt avsluta sommarlovet. Danny är hela dagarna ute med sina kompisar, Michelle sovit nu ett par dagar hos sin kompis, man märker att de vill utnyttja de sista lediga dagar till maximum.

Jag själv är glad att skolan börjar igen för det betyder att jag ska jobba lite och tjäna lite pengar. Ska nu den 19. på Arbetsförmedlingen så jag hoppas att det kanske hände något... man måste hoppas ju...

torsdag 6 augusti 2009

Sommar igen

De sista tre dagarna var det sommar igen. Varmt och skönt så barnen spenderade den mesta tid vid badsjön och jag och Conny var också ett par gången bada. Jag är så glad att sommaren var inte slut ännu... Det är mycket roligare när solen skiner och man kan vara ute. Idag ska vi grilla igen och killarna åker på fredag till Växjö där är det Karl Oskar dagarna, dvs. lite roliga tivoli grejer och massor av prissänkta saker i affärerna. Tyvärr kostar det också så min plånbok är så mager igen att den sista veckan blir det knappt någon mat här...