tisdag 25 juni 2013

Mycket att berätta

Ja, det var nästan över halv års tid som jag sist skrev här och det har hänt så mycket...
Jag måste säga att jag har jobbat och jobbat nästan hela tiden. Det var ovant i början men nu går det bra, jag trivs på jobbet och allt flyter där...

Men nu till det vad har hänt under tiden. Först firade vi Påsk och samtidigt Dannys och Jennys födelsedag. Min son Danny har hunnit vara 19 år den 1.april 2013.


Jag blev också ett år äldre och här kommer bild från firande av min födelsedag. Alla mina barn och Jenny var här och jag hade en underbar dag.


Sedan tog också Danny studenten, den 5. juni, en dag före Michelles 15årsdag. Så det var igen två händelser som slagits ihop.

och en bild av Michelle från hennes födelsedagsfirandet

Ja, nu är min lilla tjej stor och lagom till midsommar har hon färgat håret lila... hmmm... men det ser ganska fint ut eller hur?

Ja, och sista händelse var firande av midsommar... Mina pojkar kom inte i år, de hade sina egna planer så det blev bara jag och Michelle men vi slog på ganska stort vad gäller maten i alla fall... det var verkligen mumsigt...
Nu har Michelle semester och jag jobbar hela sommaren förutom en vecka som jag fått ledigt så det är bara hoppas att just då regnar det inte så att jag hinner med lite solbränna... Kevin och Danny jobbar de med, Danny hela sommaren och Kevin planerar förstås sin semester tillsammans med Jenny så de blir inte hos mig något...
Ja, det var det viktigaste som hänt under tiden jag inte hunnit skriva här och nu hoppas jag att igen få lite tid över så att det inte tar ett halvår innan det kommer något mera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar